Byas behandeling

pdf iconBYAS behandeling

Nieuw bij praktijk Ganesh: een behandeling met de BYAS Body Lifter of Face Lifter

In de praktijk zijn we gestart met een programma dat zich specifiek richt op afslanken en er jong en fris uit te zien. Met het Bionic Youth Activating Systeem (BYAS) van Wellstar is het mogelijk om op de juiste plaatsen af te slanken zonder dieet, de huid te versterken en er jonger en stralender uit te zien! Het is een uniek systeem waarmee dure salon resultaten huis behaald kunnen worden. Maak een afspraak via onze agenda online voor een gratis behandeling voor de Body Lifter, Face Lifter of beide tegelijk.

Na tevreden resultaten maak u de beslising of u de Body Lifter, Face Lifter of beide tegelijk aan wildt schaffen voor thuisgebruik. Natuurlijk kunt u hier ook gewoon een afspraak voor maken in de praktijk.

Hoe werk het BYAS systeem
Ultrasound technieken voor cosmetische en therapeutische toepassingen zijn tegenwoordig alom erkende behandelingen. In het revolutionaire BYAS systeem van Wellstar zijn drie technieken gebundeld: iontoferese, elektrische spierstimulatie en microvibratie.

Met deze combinatie van impulsen wordt het mogelijk om diverse resultaten te behalen op het gebied van afslanken, spieropbouw, spiertonus, bestrijding van cellulitis, vetafbraak, non-chirurgische facelift, rimpel vermindering, huidverjonging en andere therapeutische toepassingen.

{youtube}peLT-Qm1x2I{/youtube}

Maak een afspraak