Byas body lifter

pdf iconOvergewicht

In de praktijk balanceer ik mensen die problemen hebben met overgewicht. In November 2015 ben ik in contact gekomen met het Byas Systeem van WellStar. Ik heb de Body Lifter eerst zelf uitgeprobeerd en was verast hoe simpel jezelf op de plaats die je wilt de vetcel kunt legen en je huid en spieren kunt versterken.

In de praktijk balanceer ik nu de oorzaak achter het overgewicht met MDK en met de Body Lifter van BYAS kan de cliënt thuis het proces ondersteunen, om de overige kilo’s los te laten, cellulitis te verminderen, spieren te versterken en de huid te verstevigen. Een mooie aanvulling om de huid en het lichaam weer in topconditie te krijgen na vele kilo’s gewichtsverlies.

Behandelingen met MDK
Overgewicht kan op energie en lichamelijk niveau ontstaan door trauma’s, stress en onmacht, waardoor de cellulaire afweer en de anti-lichaamsvorming afneemt en de celmembraan van de vetcelwand geblokkeerd raakt door een laag van onmacht. Hierdoor kan Leptine, een hormoon-eiwit dat gemaakt wordt in de vetcellen de vetcel niet verlaten, om via de bloedbaan de hersenen te bereiken. De hersenen krijgen hierdoor niet het seintje dat het lichaam genoeg energie heeft opgeslagen en dat de persoon verzadigd is. Het hongergevoel blijft en de hersenen geven niet de opdracht om vet te verbranden.

In depraktijk heb ik behandelingen ontwikkeld om de energie van trauma’s en stress, die uit onmacht is ontslaan van de celmembraan te verwijderen en de celmembraan te verzachten. De celmembranen worden weer in hun oorspronkelijke staat terug gebracht, waardoor de Leptine de vetcel kan verlaten en we zonder honger gevoel ons overgewicht aan kunnen pakken.

Andere oorzaken van overgewicht die met MDK te behandelen zijn
Je huid is de grens tussen binnen en buiten . Alle problemen die ontstaan zijn in dit grensgebied, zowel van buiten naar binnen als van binnen naar buiten, sla je op in de huidlaag. Met de Body lifter werken we op de huidlaag, dus komen we ook de problematiek tegen die de vetlaag heeft veroorzaakt of die er in is opgeslagen. Met MDK kunnen we deze balanceren.

De vetlaag kan bv een bescherming zijn die je om je heen hebt gebouwd omdat je onvoldoende voor je zelf kunt opkomen, Je laat je beschering pas los als je dit probleem met MDK overwonnen hebt.

Overgewicht kan ook veroorzaakt worden door je eigen denken. Alles wat je bedenkt is binnen gekomen en moet verwerkt worden. Als dit niet lukt omdat het heel veel energie kost van je darmen om het te verwerken, kun je zelfs dik worden van denken.

Of je denkt voor de ander en valt daarmee jezelf af waardoor je over eigen grenzen gaat voor de ander. De hulpverleners onder ons.

Je kunt namelijk niet afvallen als je jezelf afvalt en blijft snoepen van de problemen van anderen. Dan ga je over je eigen grenzen heen. Als dit patroon speelt dan wordt dit weerspiegeld door de mond van de vetcelmembraan die alsmaar de verkeerde voeding slikt. Hongerige vetcellen die om voeding blijven vragen, waardoor je zelf niet kunt begrenzen en met de problemen van anderen blijft rondlopen. Problemen van anderen kun je niet verwerken. Dus krijg je het je systeem niet uit. Ook dit kan een rede zijn dat je overgewicht gaat ontwikkelen.

BYAS Body Lifter

folder body-lifter- kleinBYAS biedt professionele technologie in een handig apparaat voor thuis gebruik. In het apparaat worden drie technologieën gecombineerd. De technologieën worden al vele jaren gebruikt in gespecialiseerde klinieken en instituten over de hele wereld:
1. Radio frequentie technologie.
2. Elektrische spierstimulatie.
3. Micro-trillingen.

De afbraak van vetcellen en cellulitis wordt op een unieke manier ondersteund door de BYAS verstevigende gel, die exclusieve LIPO release ingrediënten bevat.


De 3 technologieën in het BYAS systeem

1. Radiofrequentie
Bevordert de afbraak van vet, en .

2. EMS
Elektrische Spierstimulatie versterkt de diepere spieren, zodat uw lichaam strakker en sterker wordt en haar natuurlijke vormen herwint.

3. Mikro-vibrati
Kanaliseert de speciale LIPO release ingrediënten van de BYAS Body Forming Gel tot in de diepe huidlagen.

Werking van de BYAS Body Lifter

Byas body 1Om verschillende weefsellagen op gerichte wijze te bereiken maken we gebruik van de Body Lifter, die met radiogolven werkt in een frequentiegebied tussen 300 kHz en 1 MHz. De Body Lifter wordt gebruikt om op effectieve manier bij de vetcellen te komen in verschillende gebieden en dieptes van de huid. Cellulitis bijvoorbeeld zit aan de oppervlakte en de vetcellen liggen in diepere lagen van de huid.

 

Verlos uw lichaam van vetkussentjes en probleemzones

Byas body 2Afslanken
De radiogolven dringen door het onderhuidse weefsel (subcutis)
met 300 KHZ diep in de huid, waar ze de vetreductie aanpakken.

Vorming
De radiogolven bereiken de middelste huidlagen, de dermis,
met 500 KHZ, en handelen daar tegen cellulitis en kleinere
probleemzones.

Gerichte eliminatie van hardnekkige probleemzones om vet weg te smelten

Byas body 3Radiofrequentie golven genereren warmte in de huid met hun energie. Het thermisch effect hiervan veroorzaakt dat het gehele metabolisme van het vetweefsel wordt versterkt, wat de afbraak van vet bevordert. De eigenschappen van de vetcelmembranen worden meer poreus.

 

 

Byas body 4Het gevolg is dat een deel van de inhoud van de vetcel, de triglyceride, wordt vrijgegeven via de membranen. Het vet dat verwijderd is wordt daarna op een natuurlijke manier getransporteerd naar de lymfe.

 

 


Gerichte versteviging van de bovenste huidlagen
Met het stretching programma, kunt u slappe huid op een gerichte manier elimineren en effectief handelen om de typische “slappe huid” te voorkomen die kan optreden in de armen, buik en benen, na een groot gewichtsverlies.

Verlos uw lichaam van slappe huid

Byas body 5Stretching
De radiogolven komen ook tot aan het onderste bindweefsel met 1
MHZ, om ervoor te zorgen dat het bindweefsel samen wordt verstevigd met de bovenste huidlagen.

 

 

byas body 6De bovenste huidlagen kunnen worden gestabiliseerd door het volgende effect: de thermische energie uit de radiogolven verwarmt de collageenvezels, waardoor de eiwitstructuren samentrekken.

 

 

Gerichte modellering van uw figuur

Byas body 7Versterkt slap weefsel en zwakke spieren met Elektrische Spierstimulatie (EMS). EMS stimuleert de diepere spiervezels om spieren systematisch te versterken en op te bouwen. Elk programma kan individueel worden ingedeeld op drie niveaus van intensiteit. Op deze manier, kunt u systematisch werken om een mooi, goed gevormd lichaam terug te krijgen in veel verschillende lichaamszones.

 

Byas body 8Hoe ouder we worden, hoe meer weefsel en spieren hun stevigheid verliezen. Een groter spiervolume betekent dat uw lichaam steviger en sterker wordt en zijn natuurlijke vorm en figuur herwint? Uit klinische proeven bij de Galway University Hospital bleek dat bij EMS, het spiervolume toenam met gemiddeld 20%.

 

BYAS Body Forming Gel

fase-5BYAS Body Forming Gel is speciaal ontwikkeld voor de Body Lifter in samenwerking met internationale experts op speciale lichaamsverstevigende ingrediënten.

Het bevat het exclusieve LIPO release complex dat de afbraak van vetkussens en cellulitis op een unieke manier ondersteunt.

De micro-vibratie methode wordt gebruikt om de waardevolle LIPO release ingrediënten te kanaliseren in de diepere huidlagen om de effecten van de Body Lifter te verbeteren met hun speciale vetafbraak stimulerende eigenschappen.

 

Transformation shake

TransformationOm gewichtsverlies zonder jojo effect te bewerkstelligen is de Transformation Shake ontwikkeld. De shake bevat een vitale substantie van de allerhoogste kwaliteit, WPC80 en MPC proteïne. Dit zorgt ervoor dat de spieren niet worden afgebroken door het gewichtsverlies en het verbetert de structuur van de spieren.

200-500 gram puur vet kunt verbranden per dag:
1. begin het vetverbrandingsproces met de Body Lifter
2. zorg dat je na de middag geen koolhydraten meer eet dus het liefst ook niet bij het diner. Verder kun je wel alles eten.
3. drink de transformation shake in de ochtend en avond, deze zorgt voor een turbo vetverbranding.

Ingrediënten van de Transformation Shake
ingrediënt 1; is CLA een speciaal ontwikkelt zuur dat zorgt voor een turboverbranding en dat de vetten na het nuttigen van de maaltijd in mindere mate door de cellen worden opgenomen.
ingrediënt 2; is omega 3 en 6 vetzuren. Deze zorgen ervoor dat koolhydraten uit eten gemakkelijker worden omgezet in energie en voor een zachte, gladde, mooie huid vol elasticiteit.

XLR.8 capsule

XLR8-capsDe capsules zijn speciaal ontwikkelt ter ondersteuning van de Body Lifter, gebruik hiervan zorgt voor een optimaal resultaat van de bodylifter. De capsules combineren twee hoogst effectieve bestanddelen die zorgen voor stimulatie van de vetverbranding.

 

 

 

{youtube}WO-wNTg0xYU{/youtube}

 

folder body-lifter-

Maak een afspraak