Byas face lifter

pdf iconBYAS Face Lifter

Boekje Wellstar pdfHyaluron kan tot 1000 x zijn eigen gewicht aan vocht vasthouden. Op 40-jarige leeftijd produceert het lichaam nog slechts 50% Hyaluron en op 60-jarige leeftijd nog slechts 10% in vergelijking met de tienerjaren. 

De huid heeft voor een periode van 30 weken meerdere Hyaluron behandelingen per week nodig om de volledige Hyaluron opslagruimte terug aan te vullen. Met de Face Lifter voor thuis gebruik, komt dit op een betaalbaren wijze binnen handberijk, waardoor men dure salon resultaten thuis kunt berijken.

 
De BYAS producten voor de Face Lifter

De Face Lifter maakt gebruik van producten die perfect aansluiten op het BYAS Systeem.

De producten voor de Face Lifter
1 dag crème, 1 nachtcrème,1 masker,
2 speciale serums en 1 tube Intense Forming gel.

Stap 1

Fase 1Reinigen en ontgiften 
Met het BYAS Detox Serum wordt de huid diep gereinigd en ontgift.

Met de Face Lifter worden de speciale ingrediënten van het serum gekanaliseerd in de diepere huidlagen van de huid, waardoor het reinigen en oplossen van schadelijke stoffen diep in de huid poriën kan gebeuren en overmatige talg en vuil kan van de huidoppervlak verwijderd kan worden.

Voor de mannelijke gebruikers is het raadzaam om eerst te scheren.

Stap 2

Fase 1Voeden en verzachten
De ingrediënten van het BYAS Rejuvenating Supreme Serum bevat Hyaluronzuur en aminozuren die de huid verzacht en meer elasticiteit en volume geven. Het serum activeert de celdeling, aanmaak van elastine en collageen, waardoor de huid een stevige toon krijgt en zacht aanvoelt na een paar behandelingen. Rimpels verminderen en de huid gaat er jeugdig fris uitzien. Dit verjongende serum wordt met de Face Lifter gekanaliseerd in de diepere huidlagen.

 Stap 3

Fase 1Aanspanning spieren
Met de standen
Lift – krachtige aanspanning spieren en Firm – minder krachtige aanspanning spieren kan met het Rejuvenating Supreme serum en de Face Lifter de spieren van het gezicht en hals versterkt woren.

 

Stap 4

fase-5Shape – vet weg of Stret – losse huid weer strakker
De Intense Forming Gel zorgd ervoor dat Probleemzones van het gezicht  intensief worden aangepakt. Deze gel voor de Face Lifter, zorgt voor een unieke afbraak van lokaal opgehoopt vet en verzorgt de huid te gelijkertijd. Door de behandeling worden opgehoopte vetten in bijvoorbeeld de kin en hals afgebroken en opgelost.

 
Stap 5

day-cremenight-cremeBescherming en vernieuwing
BYAS Dag Crème en BYAS Nacht Crème zorgen voor een perfecte afwerking van de bovenste huidlagen door hun specifieke formule van algen en nutrienten 

De BYAS Dag Crème bestrijdt vrije radicalen die in de huid ontstaan zijn door schadelijke milieu-invloeden, zoals UV-stralen en de huid ontvangt de optimale vocht inbrengende en beschermende nutienten voor de dag.

De BYAS Nacht Crème ontvangt de huid tijdens de slaap een regenererende werking van de buitengewone actieve anti-aging combinatie van zeewieren, waardoor er celvernieuwing onstaat en processen worden geactiveerd. De huid gaat hierdoor er stralend en fris uit zien in de ochtend.

Stap 5

4366 3592 2839 beauty mask tiegel21745897Onderhouden
BYAS Beauty mask is geschikt voor alle huidtypes, behalve de zeer gevoelige huid. Het masker reinigd en voed zachtjes, diep en grondig. Vet opstopping zoals talg en olie wordt naar de oppervlakte getrokken en van de huid verwijderd. Tegelijkertijd wordt de huid gevoed met geconcentreerde natuurlijke mineralen, vitaminen en sporenelementen. De huid krijgt hier door fijne poriën en een frisse, heldere, stralende teint.

{youtube}O3I-kCx4ajM{/youtube}

Maak een afspraak