Cursussen

DTI Is gestopt met het geven van de 4 jarige geaccrediteerde opleiding Multidimensionale Kinesiologie en de 1 jarige opleiding voetreflextherapie. Wij hebben hiervoor gekozen omdat een opleiding moet voldoen aan allerlei accreditatie eisen.

Vanuit DTI geven wij liever goede en leuke cursussen die mensen volgen om aan zichzelf te werken en dit toe te passen in het dagelijks leven of in hun praktijk.

Therapeuten die een cursus bij ons volgen kunnen deze indienen als vakgericht niet erkend, zodat deze meetelt in de vrije V-coins of studiepunten voor hun beroepsvereniging.

Ik, Maartje Zuiddam de oprichtster van DTI, vind het ook niet meer passen om een ander een oordeel te laten vellen over mezelf of DTI en de inhoud van onze cursussen. Het wordt hoogtijd om de erkenning niet meer buiten onszelf te zoeken en de weg naar binnen in te slaan en ons te verbinden met ons Hartsbewustzijn en de wijsheid vanuit ons Bronbewustzijn naar buiten toe neer te zetten.

Dit is dan ook de weg die je inslaat op het moment dat je besluit een cursus bij DTI te volgen. Iedere cursus brengt een bewustwordingsproces op gang en is een healing voor jezelf om de verbinding met Hart te versterken en te ontdekken wie je bent vanuit je oorsprong en hier vanuit je leven te leven.

Kijk voor meer informatie op de site www.opleidingkinesiologie.nl