DTI Katalysatorset

pdf iconKatalysatorset van Dimensions Training Institute

Boekje Wellstar aangepast pdf.pdf - Adobe Acrobat ProMaartje Zuiddam van Dimensions Training Institute heeft voor de Lifters van BYAS een Katalisator set ontwikkeld. We eten immers vaak onze frustraties weg.die in de vetlaag van het lichaam wordt opgeslagen. Tijdens het gebruik van de Face Lifter, Eye Lifter en Body Lifter komt deze lenergetische lading vrij. Door de Katalysatorset te combineren met het BYAS systeem, kunnen twee vliegen in één klap gevangen worden. De cliënt zal zich  gezonder en fitter voelen door de Katalysator set en er slanker en jonger uit gaan zien door het BYAS systeem met zijn Lifters.

Waaruit bestaat de katalysatorset
De set bevat 1 kristallen piramide en 5 katalysator buisjes.

4 buisjes worden op het lymfe stelsel van het lichaam geplakt om de energetische lading van de cliënt te kanaliseren de uit het lichaam.

1 buisje wordt in de hand van de behandelaargeplakt, De behandelaar zal hierdoor geen energetische lading van clëinten overnemen. Anders zouden er klachten als zweten, hoofdpijn, benaudheid, nek, schouder klachten en andere ongemakken kunnen ontataan.

1 piramide neutraliseert de vrijgekomen energetische lading in de salon waar de cliënt behandelt wordt. Hierdoor De zal de salon goed aan blijven voelen omdat de ruimte energetisch schoon blijft.

Buisje Voortgang
Het kan zijn dat het voortgangsproces van de BYAS Body- Face- en Eye lifterstabiliseert, DTI heeft hiervoor het buisje Voortgang ontwikkeld.

 

Voor de Body Lifter ondersteund buisje het proces om voor jezelf op te komen en je te weren. Je vetlaag is ook een bescherming tegen de buitenwereld en die laat je pas los als je jezelf kunt bescheren.

Voor de Face Lifter ondersteund buisje dat je zorgen kunt loslaten. Zorgen hebben invloed op het kun  verouderingsproces van de huid. Het zorgd ervoor dat je het herstel van de huid door de Face lifter veel langer vast kunt houden. Er ontstaat een innerlijke rust, die je terug ziet in de beweging en elasticiteit van de huid. De uitstraling van de persoon en uitdrukking van het gezicht veranderd en je waren gezicht zal zich laten zien.

Voor Eye Lifter ondersteund het buisje om de beslommeringen van de dag van je af te laten glijden. Kringen en v ermoeidheid die tekent onder de ogen zal hierdoor afnemen. Een leuke aanvulling voor de Eye lifter.

Cursus voor behandelaars
Om met de katalysatorset en buisje Voortgang te kunnen werken, zijn 2 dagdelen cursus nodig. Dagdeel 1 zorgd dat de galblaas meridiaan bij de behandelaarde de galblaas kan ondersteunen. Dagdeel 2 zorgd dat de behandelaar goed geaard wordt in de vruchtbare laag van de aarde.

Waarom is het belangrijk dat de galblaas meridiaan de galblaas kan ondersteunen
De behandelaar heeft de ondersteuning van de galblaas nodig om bij zichzelf te blijven tijdens een behandeling en je hebt fysiek gal nodig om vet te kunnen afbreken. Energetisch zorgt de galblaas ervoor dat je voor je zelf kunt kiezen zodat er geen energetische energie overdracht plaatsvindt. Hoofdpijn, zweten, benauwdheid, nek en schouder klachten etc., zouden het gevolg kunnen zijn als de behandelaar de energetische lading van de cliënt niet buiten kan houden en met de landing blijft rondlopen.

Waarom is het belangrijk dat behandelaar goed geaard wordt
De behandelaar wordt geaard in de vruchtbare laag van de aarde, zodat de vruchtbare energie door de behandelaar heen kan laten stromen tijdens de behandeling en er geen ruimte is voor de energetische lading van de cliënt.

Prijslijst

Dagdelen cursus

Dagdeel 1                           € 30,00

Dagdeel 2                           € 30,00         

Katalysatorset

Verkoop prijs                     € 45,00

Buisje Voortgang

Verkoop prijs                     € 15,00

Meer hierover leest u op de site Byas Systeem van WellStar.nl

 Maak een afspraak