Opleiding Voetreflex therapie, voetreflexologie, voetreflex massage

Bij Dimensions Training Institute kunt u de cursussen volgen voor Voetreflextherapie. Het zijn KTNO erkende cursussen voor studenten die Voetreflex Therapeut willen worden of hun peducure opleiding willen aanvullen met voetreflex Therapie.

Deze opleiding bestaat uit 3 cursussen.
Deze cursussen zijn ook los te volgen als bijscholing voor de beroepsverenigingen VBAG, LVNG, BATC.

1. Cursus Voetreflextherapie

Deze cursus is bedoeld om het fysieke lichaam aan te sporen tot zelfregulatie.

2. Cursus Voetreflextherapie met eldelsteenstaven

Hier werken we op de 4 horizontale lichaamszones met als doel om met de edelsteenstaven
nog 2 andere massages aan te bieden.

Met de 1e massage van de cursus werken we in op de 4 horizontale lichaamszones waardoor we de geest erbij kunnen betrekken. De reflexpunten zelf betrekken het fysieke lichaam erbij en de eigenschappen van de edelstenen doen dat met de ziel.

Het is dan ook deze drie-eenheid die we met deze massage in balans brengen. Als de samenwerking tussen lichaam, ziel en geest goed verloopt dan ben je in staat om in jezelf onvermogen om te zetten naar vermogen.

Bij de 2e behandeling maken we gebruik van edelsteenstaven op de reflexpunten van de voeten en gebruikken we chakrastenen op de chakra’s. Dit is om de psychische kant van de onbalans te herstellen.

3. Cursus Verticale reflexzones met edelstenen

Hier werken we met edelsteen leggingen, edelsteen staven en joya massage op teen en vingertopen. In deze cursus werken we met onze vingers op de verticale lichaamszones. Deze zones lopen van de tenen naar het hoofd en dan naar de vingers en de duim. Zo loopt de 1e zone van de grote teen naar het midden van het hoofd en vervolgens naar de duim, de 2e zone van de teen ernaast naar het hoofd en dan naar de wijsvinger enzovoort. Met deze module zijn we instaat om vele klachten te balanceren.

Kijk voor meer informatie op de site www.opleidingkinesiologie.nl