Login

Maartje Zuiddam  
 Abdis Badelogehof 8 - 2544NX Den Haag - 0615659894 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

maartje zuiddamIn de complementaire geneeskunde heb ik de opleidingen afgerond in aromatherapie, voetreflextherapie, reiki master, bach bloesem therapie, drainage en ontgifting, bloedgroep en detoxificatiedieet, orthomoleculaire geneeskunde, biochemische celzouttherapie, ayurvedische middelen en de toepassing, homeopathie, werken met edelstenen, chakra therapie en de basis en professional opleiding van de NAEG (Nederlandse Academie voor Energetische Geneeswijzen).

In 2001 ben ik mijn praktijk gestart in Kinesiologie in combinatie met andere complementaire disciplines. In de praktijk bleef ik constant werken aan verdieping en zoeken naar de wezenlijke oorzaken van klachten en symptomen en vooral naar de beste manier om daarin een definitieve verandering te bewerkstelligen.

Als de diepste oorzaak van een klacht niet wordt opgelost, blijven er vanuit die oorzaak op alle niveaus en in allerlei vormen problemen aanwezig. Door deze zoektocht heb ik uiteindelijk een erkende 4 jarige opleiding op HBO niveau voor Multidimensionale Kinesiologie en een 1 jarige opleiding in Voetreflextherapie ontwikkeld, die ik geef aan andere therapeuten en waarmee ik nu dagelijks werk in de praktijk.

Voor het geven van deze opleidingen heb ik Dimensions Training Institute opgericht.