Login

Maartje Zuiddam  
Abdis Badelogehof 8 - 2544NX Den Haag - 0615659894 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

VBAG - Beroepsverenging 
Lidmaaatschap nunmmer A-2040311

RBCZ - Het kwaliteitsregister voor vakbekwame therapeuten in de complementaire zorg
Lidmaaatschap nunmmer 911472R

KvK - 23066379
BTW - NL001631918B66

maartje zuiddam

Na het afronden van de Havo en het
behalen van mijn middenstandsdiploma
ben ik afgestudeerd in de professionele
Kinesiologie, Multidimensionale Kinesiolo, medische en psychosociale
basiskennis en heb een EHBO diploma
met AED behaald.

In de complementaire geneeskunde heb ik
de opleidingen afgerond in aromatherapie, voetreflextherapie, Reiki master,
Bach bloesem therapie, drainage en ontgifting, bloedgroep en detoxificatiedieet, orthomoleculaire geneeskunde, biochemische celzouttherapie, ayurvedische middelen en de toepassing, homeopathie, edelstenen, chakra therapie en de basis en professional opleiding van de NAEG (Nederlandse Academie voor Energetische Geneeswijzen).

In 2001 ben ik mijn praktijk gestart in Kinesiologie in combinatie met andere complementaire disciplines. In de praktijk bleef ik constant werken aan verdieping en zoeken naar de wezenlijke oorzaken van klachten en symptomen en vooral naar de beste manier om daarin een definitieve verandering te bewerkstelligen. Als de diepste oorzaak van een klacht niet wordt op gelost, blijven er vanuit die oorzaak op alle niveaus en in allerlei vormen problemen aanwezig. Door deze zoektocht heb ik uiteindelijk een erkende 4 jarige opleiding op HBO niveau voor Multidimensionale Kinesiologie en een 1 jarige opleiding in Voetreflextherapie ontwikkeld, die ik geef aan andere therapeuten en waarmee ik nu dagelijks werk in de praktijk.

Voor het geven van deze opleidingen heb ik Dimensions Training
Institute opgericht. (zie www.opleidingkinesiologie.nl).