Over Maartje

In 2001 ben ik mijn praktijk gestart in Kinesiologie in combinatie met andere complementaire disciplines. In de praktijk bleef ik constant werken aan verdieping en zoeken naar de wezenlijke oorzaken van klachten en symptomen en vooral naar de beste manier om daarin een definitieve verandering te bewerkstelligen. Als de diepste oorzaak van een klacht niet wordt opgelost, blijven er vanuit die oorzaak op alle niveaus en in allerlei vormen problemen aanwezig. Door deze zoektocht heb ik uiteindelijk een 4 jarige opleiding op HBO niveau voor Multidimensionale Kinesiologie en een 1 jarige opleiding in Voetreflextherapie ontwikkeld, die ik geef aan andere therapeuten en waarmee ik nu dagelijks werk in de praktijk.

Voor het geven van deze opleidingen heb ik Dimensions Training Institute opgericht (zie www.opleidingkinesiologie.nl).

maartje zuiddam

Maartje Zuiddam  
Abdis Badelogehof
82544NX Den Haag
0615659894
info@praktijkmaartjezuiddam.nl

VBAG – Beroepsverenging
RBCZ – Het kwaliteitsregister voor vakbekwame therapeuten in de complementaire zorg
TCZ – Tuchtrecht Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

KvK – 23066379
BTW – NL001631918B66

Na het afronden van de Havo en het behalen van mijn middenstandsdiploma ben ik afgestudeerd in de professionele Kinesiologie, Multidimensionale Kinesiolo, medische en psychosociale basiskennis en heb een EHBO diploma met AED behaald.

In de complementaire geneeskunde heb ik de opleidingen afgerond in aromatherapie, voetreflextherapie, Reiki master, Bach bloesem therapie, drainage en ontgifting, bloedgroep en detoxificatiedieet, orthomoleculaire geneeskunde, biochemische celzouttherapie, ayurvedische middelen en de toepassing, homeopathie, edelstenen, chakra therapie en de basis en professional opleiding van de NAEG (Nederlandse Academie voor Energetische Geneeswijzen).