Testdozen

Hieronder vindt u de testdozen van de Ganesh Productielijn. Bestellen kunt u via het Bestelformulier!

De Ganesh productielijn is bedoeld voor het uittesten en ondersteunen van allergieën. De testdozen bevatten alleen de trilling van de allergenenstoffen, hormonen en organen, ziekten en bacteriën. Ze zijn alleen voor ondersteuning in de praktijk bedoeld.

Deze productielijn is ontwikkeld door de trilling van de bestaande allergenenstoffen, etc. over te zetten in buisjes. De productielijn is niet voor inname of enig ander gebruik bedoeld dan als hier boven omschreven.

Het werken met de productielijn is bestemd voor cursisten en praktijken, en mag niet als een instructie voor therapie of diagnose voor ziekte worden gebruikt of in medische zin worden opgevat. Mensen die hier mee werken behandelen niet, maar ondersteunen alleen. Iedereen die deze productielijn voor een ander doeleinde gebruikt, doet dit op eigen risico. Mensen dienen voor een diagnose of behandeling naar hun huisarts of specialist te gaan.

OrgaandozenBasisdoos met mixenTestdoos kruiden, zuivel, alcohol, vlees en visTestdoos met suikers en zoetstoffen

Testdoos dieren, noten en verslavende stoffenTestdoos groenten en fruitTestdoos hooikoortsTestdoos aminozuren, straling, weer en mineralen

Testdoos met chemicaliënTestdoos E-nummers

Testdoos hormonen, enzymen en immuunstoffenTestdoos Neutrotransmitters  en vaccinatiesTestdoos ziekten en bacteriën 1 en 2

 Bestellen? Vul uw keuze in op het Bestelformulier!